UNA PREGONERA AMIGA


La presencia a la ciutat de Tarragona de la Franca Masu, cantant algueresa de referència i de renom mundial, em fa goig. La Franca és la pregonera de Santa Tecla d’enguany i a més de llegir el pregó ens oferirà un concert aquesta nit al Teatre Metropol.  

A la Franca Masu la vaig descobrir gràcies a l’amic Antoni Tost ara fa uns quants anys. Actuava a la Plaça del Rei de Tarragona i varem gaudir del seu concert i, acabada l’actuació, d’una breu xerrada amb ell. Posteriorment, i amb l’excusa de portar-li unes fotos que li havien fet al concert de Tarragona (com la que acompanya aquest escrit), varem desplaçar-nos a L’Alguer on tornava a fer un concert i es va repetir el procés sempre encantador d’escoltar-la i parlar amb ella un cop havia baixat el teló. 

Amb  “La Perla de l’Alguer”, com se la coneix,  hem mantingut contacte per correu electrònic bastant sovint. Hi ha feeling perquè la Franca és d’aquelles persones que desprenen bona energia, sensacions interessants, calma, pau i simpatia. Passa amb poca gent que t’hi trobes molt a gust i amb ells es produeix aquest fet.
Poc ens podíem pensar l’Antoni i un servidor que aquell grup creat al seu moment al Facebook, primer per parlar sobre ella i després per proposar que fos la pregonera de les festes de Tarragona, acabaria amb la seva presencia aquest vespre i nit amb l’objectiu complert. 

Si us agrada la música mediterrània, els boleros, els fados, els tangos, el jazz i estils semblants no us podeu perdre el concert del Metropol i si no heu aconseguit entrada us recomano que aneu a qualsevol  botiga de discos i compreu alguns dels seus discs. La trajectòria de la Franca és molt extensa i la discografia molt amplia. Qualsevol dels seus treballs és excel·lent. 

Intentaré saludar-la avui tot recordant vells temps, apropar-me encara més a ella. Val molt la pena retrobar-se amb persones com la Franca per aquest camí anomenat vida. Us convido, a mode de tast, a escoltar i veure aquest vídeo d’un reportatge que li van fer a La2 i on parla i canta. Franca! Ens veiem aquesta nit! 

Comentaris

Anònim ha dit…
Com passa el temps ... 5 anys!
Dimarts 18 de setembre de 2007, 22:30 h, plaça del Rei, Franca Masu, l’Alguer i Aquamare. Un bon grapat de cançons plenes de poesia i aires mediterranis, cantades amb veu profunda i plena de passió. Increïble!!
Oscar Ramírez ha dit…
Bona memòria d'un moment inolvidable. Quina nit més màgica i quins anys. Com bé dius, increïble!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS