RESPOSTA A LA PRESIDENTA DEL PARLAMENT



Diu la Presidenta del Parlament de Catalunya, Nuria de Gispert, i cito textualment: Si els diputats cobrem menys de 3.000 euros al mes, ja no sé què fàrem. 

I la resposta és clara: Anar cap a casa i deixar pas a altres persones que de ben segur que per la meitat d'aquests diners ocupa la cadira que vostè calenta al Parlament fa dècades sumant les seves etapes de diputada, consellera i ara presidenta de la cambra.

I de pas, Sra, De Gispert, no amagui la realitat ni faci demagògia. Explica a tothom que vostè els 3.000 euros que posa com a exemple d'un "sou baix" no els cobra pas. Vostè en cobra 6.000 nets cada mes i a part les pagues. 

La solució donada a la Presidenta del Parlament la faig extensiva també a Guillermo Collarte, diputat del PP a Ourense, que fa dies va afirmar que amb els 5.000 euros que cobra mensualment no arroba a fnal de mes. Quina poca vergonya! Marxi, deixi el seu seient i deixi pas a gent que per menys també treballarà i segur que amb més ganes. 

I encara es queixen que cada cop hi ha més distància entre els polítics i el poble. Si creuen que cobren poc, cap a casa!


Comentaris

cantireta ha dit…
JO tinc 78€ menys per pagar l'escola d'educació especial del meu fill, i cada mes cau, i cal pagar puntualment la senyora que s'ocupa d'ell cada dia, i el lleure de ma filla, que també li és necessari. 3000€? Amb això podem anar tots 4 a la piscina durant tot un any! Quin cervell més ranci... pobrets...
Oscar Ramírez ha dit…
Cantireta, t'entenc perfectament. És que cal tenir molta cara per dir aquestes coses en aquests temps. Però molta.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS