A AMATRICE HI FALTEN SOMRIURES


L'any passat vam fer a les ciutats de Tarragona i Reus el festival Al3Mura dedicat a la figura del cineasta Pier Paolo Pasolini. Enguany, Al3Mura serà un festival dedicat als nens i nenes. En pocs dies, del 14 al 16 de juliol, serem a Amatrice, ciutat italiana destruïda pel terratrèmol de l'agost de l'any passat. Només a aquest petit municipi medieval hi van morir 230 persones.

Els tres dies del festival estaran plens d'activitats per als més petits. La zona on s'està construint la nova ciutat, a pocs metres de les restes de l'antiga, s'omplirà d'artistes de carrer de tota Itàlia i altres indrets que aportaran un nou somriure a uns rostres que han patit de valent per la tragèdia. Hi marxem encantats per ajudar i col·laborar, per fer possible aquest somriure. 

El Movimento Culturale Spiragli lidera, al costat de l'associació Il Sorriso di Filippo i l'associació cultural Etcètera que tinc l'honor de presidir, aquesta nova edició del festival Al3Mura. Marxo ben acompanyat amb l'amic Santi i l'escultor Rufino Mesa amb qui farem un projecte artistic molt interessant que encara no podem desvetllar. 

Aquests dies us aniré aportant detalls d'aquesta experiència que serà dura però també molt necessària, plena d'aprenentatge i humanitària. Us dic, amb el cor a la mà, que a Amatrice hi falten somriures i que nosaltres els hi portarem.

La foto és la del cartell oficial.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA