US DIC UNA DATA I US PROPOSO UNA JUGUESCA



Aquest post té doble sentit. Per un costat, serveix per confirmar-vos que la presentació del llibre “Lucas tiene superpoderes” la farem el dilluns 26 de juny a les 20 hores al Cafè La Cantonada (carrer Fortuny 23, Tarragona). Agendeu-vos la cita i us esperem aquell dia.

La segona vesant del post és proposar-vos una juguesca, si us ve de gust. Fa temps que no us en faig cap i alguns de vosaltres, via missatges, me’n demaneu sovint. Per tant, els vostres desitjos són els meus plaers. Tal volta el punt referencial serien aquelles "Pinze(u)llades" que tant us van agradar l'any 2013 (consulteu-les aquí)

No us ho posaré difícil però tampoc us complicaré molt l’existència. La meva juguesca només demana que poseu imaginació i paisatge mental quan llegiu els escrits que aniré posant els propers dies. He decidit fer deu petits textos que tindran com a nexe els colors i com a element vehiculant i final, un paisatge concret.

Aniré decidint cada dia quin color trio, agafant un petit fragment de la imatge que veureu només al final del joc. He marcat deu escrits per posar una xifra concreta i desconec encara quins colors triaré i quina imatge escolliré finalment. Serà, això ho tinc clar, una fotografia que hauré fet jo i que tindrà una significació especial. Caldrà que faci tria acurada perquè sóc dels qui fan moltes fotos i després selecciono aquelles que em diuen quelcom.

Només us demanaré això, que us aneu imaginant el que us explicaré i poseu de la vostra part per generar, cada dia, el fragment del quadre i tot el quadre sencer. La intenció és que al desè text, unint mentalment els vostres paisatges interiors, us surti un sol quadre o imatge. Feu-vos un esbós en un foli i aneu situant objectes i elements, composant la vostra pròpia partitura de pinzellades. Què, voleu prendre part a la juguesca?
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS