PETITA ATURADA A REUS



Havia anunciat una pausa en la gira de presentacions del meu nou llibre, iniciada a principis de gener i que ha estat intensa i esgotadora. Era una pausa per a reposar, perquè encara que no ho sembli, presentar un llibre en públic suposa un desgast mental i fisic molt considerable. La gent que assisteix a un acte gaudeix -i això és el principal- però ignora les tensions que s’acumulen abans, durant i després de despullar-te davant del públic. 

La pausa ha durat poc perquè aquest dissabte, amb plaer i moltes ganes, presentaré el llibre a un indret que tot just ara comença a caminar com a espai cultural, amb la intenció de tenir una programació estable. Aquest dissabte a les 13.00 hores seré a la terrassa de La Fira Centre Comercial de Reus, a l’avinguda Sant Jordi de Reus. M’acompanyaran el meu grup, els Maruga Banda. Serà un acte curtet, màxim 40 minuts. 

Enllestida aquesta presentació SÍ faré la pausa esperada fins al setembre que és quan la gira de presentacions seguirà a indrets com Lleida, Girona, Barcelona, Andorra, Mallorca o Marroc. De moment, per obrir boca si voleu, comparteixo aquest vídeo de la presentació d’Invasió de Camp, el març del 2015 al Cafè Metropol de Tarragona. Va ser un moment maco, com tots els que visc quan puc apropar la meva obra a la gent.

La foto és de la presentació a Tarragona, el passat 16 de març. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA