LA IMPORTÀNCIA DE COMUNICAR




Reviso ara els apunts del curs que donaré aquest dimecres al mati a Valls, a un grup d’empresaris de diversos sectors, perquè aprenguin a parlar en públic. El d’oratòria és un dels tres cursos que ofereixo durant tot l’any. Els altres dos són sobre xarxes socials i sobre les claus de l’autoestima i l’assertivitat.  

En aquest cas, en el curs de parlar en públic, destaco conceptes que són importants, a part de l’entorn laboral, també per a la nostra vida diària. La xerrada l’inicio amb una pluja de paraules bàsiques per entendre com parlar davant els altres sense por i amb molta confiança. 

Comunicar, explicar, emocionar, persuadir, informar, ensenyar, entretenir, motivar, demostrar, compartir, sensibilitzar i convèncer. Són els elements de treball que exposo als alumnes deixant clar que tots ells ens permetran evitar errors, polir errades, fiançar el nostre estil i desenvolupar un esperit crític i positiu. 

En dues hores i mitja, si les meves tècniques funcionen, els assistents poden plantejar la possibilitat de sortir a parlar en públic sense pors, donant el missatge que volen amb seguretat i convenciment. Sovint hi ha persones que acaben aplicant tots els conceptes apressos per parlar amb els seus fills en moments delicats, afrontar situacions complicades en reunions de feina o en el moment de prendre decisions banals amb els amics. 

Comunicar és molt important i tenir la possibilitat d’ajudar a altres persones a fer-ho és un plaer personal que gaudeixo molt. Demà a Valls hi tinc 45 alumnes, 45 possibilitats de generar diàleg personal. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS