NITS DE COLORS I LLETRES



Els jardins de la Casa Rull de Reus van ser l’escenari idoni, ahir a la nit, per l’inici de les Nits de Colors que, durant tres setmanes i sempre en dijous, aproparan les poesies de tres poetes locals, Montse Farrés, Aràntzazu Fonts i Dolors Vallverdú, al públic assistent. 

En aquesta primera nit, la de color verd, que vaig gaudir en directe acompanyant a la Montse Farrés, convidat per ella i content d’haver acceptat, més de 150 persones van participar a l’acte on tres convidats van llegir les poesies de les tres autores. El Josep Baiges, la Dolors Quintana i el Josep Maria Roig van recitar, el Pau Terol va posar la música i l’insigne i sempre amable escriptor Xavier Amorós va ser l’encarregat de presentar l’acte i a les protagonistes.

Va ser una vetllada única en bona companyia. El proper dijous dia 18 hi haurà la Nit de Blau i el dia 25 la Nit de Blanc. Sempre als jardins de la Casa Rull a les nou de la nit. SI podeu anar-hi, us asseguro que l’experiència val molt la pena. 

La foto que acompanya el post, on es veu a la Montse Farrés i al Xavier Amorós entre altres, me l’ha deixat la pròpia Montse. Pel que fa al cap de setmana que estem a punt d’encetar, es presenta molt actiu culturalment parlant. Avui cap a Barcelona a la festa diplomàtica on hi actuarà l’amic Zach Condon, líder dels Beirut, amb qui demà dinaré amb calma juntament amb altres amics i gent que encara no conec però que demà descobriré.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS