CADA DIA EL MAR ES SOMNI AL TEU DAVANT




Costa molt escriure una lletra, no és gens fàcil composar una melodia, és complicat posar imatge a la narració cantada i, sobretot, es fa molt difícil unir tots els elements al mateix temps per acabar aconseguint petites joies musicals que ens quedaran per sempre gravades a la retina. 

La Bikimel presenta aquests dies el seu nou treball musical que ha titulat “Morir d’un llamp” i ja podem gaudir d’algunes de les cançons i especialment de la que serveix per al llançament oficial del disc. “Infla les veles” és el primer senzill que ja té vídeo. Com deia al principi, la Bikimel ha aconseguit una lletra que alimenta l’ànima, una música intimista a més de molt vitalista i una imatge, la del vídeo, que acaba de crear un paisatge únic. 

Com diu un fragment de la cançó (jo l’uso ara en aquest sentit) molts dels que ho intenten naufragaran i els que a la vora es queden,només castells de pols fan. Gaudiu d’un treball complet, fet a consciència i amb ganes, una criatura que comença a caminar i s’abraça amb força a la mare, amb pas ferm. Enhorabona Bikimel pel nou treball. A tu, i a tot l’equip del disc i el videoclip que ha dirigit i produït el Lluís Danés. 

La foto és de la web oficial de la Bikimel. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS