EL PROPER ANY, ITÀLIA I TARRAGONA S’AGERMANEN MÉS




La meva última visita a Itàlia, per a presentar la meva darrera obra, va servir per agafar el repte d’organitzar el proper any, a la ciutat de Tarragona, el festival cultural anomenat Al3Mura que ara organitzen els amics de l’associació cultural Spiragli. Es diu així perquè l’associació té la seu a la ciutat d’Altamura, perquè el festival dura 3 dies i perquè es fa extramurs, fora de la ciutat i a altres municipis que tenen un bon llegat històric, cultural i patrimonial. 

Els dies 15, 16 i 17 de juliol del 2016, Tarragona serà la seu de la sisena edició d’aquesta trobada cultural. Fa un mes, l’associació Spiragli em va nomenar delegat d’aquesta mateixa entitat a Espanya. I des de llavors treballo intensament per fer-la grossa el proper any. El fil conductor és molt atractiu i els convidats, alguns ja estan confirmats, són de primera línia. Us aniré aportant detalls dels avenços que es vagin fent.

Tarragona, com Itàlia i les nostres vides, té un passat que no hem de perdre, un present en el que hem de treballar i un futur que podem albirar amb calma perquè és a tocar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA