POSEM FINAL A TOT AIXÒ




Podria haver escrit un bon article d’opinió per a recordar que aquest món s’està convertint en una autèntica porqueria per culpa d’una societat que ha creat classes i ha separat a les persones etiquetant-les i posant-los un preu. Podria haver dit que els governs de l’anomenat primer món són els assassins del pressent i el futur de les nacions del tercer món, que hi ha estats que haurien de desaparèixer i certs mandataris a qui hauríem d’eliminar (sacrificar) per frenar aquesta bogeria. També podria participar a manifestacions i actes de protesta que es convoquen cada cop que hi ha una injustícia que colpeja a les masses, tot sabent que la gent no té memòria i s’indigna puntualment, depenent del dia que tinguin. 

Però no faré res d’això. Només demano a no sé qui, si és que alguna força governa aquest planeta, que ens faci un favor i elimini a tota la raça humana. Sí, ja sé que hi ha gent innocent, gent bona, gent que no faria mal a ningú. El problema és que sempre seran majoria els qui posaran per sobre els seus interessos enlloc de pensar en els altres. Alguns sempre estarem en minoria . I com en global no ho estem fent bé, més val que aquesta amalgama de personatges que caminem sobre la terra, passi a la història per sempre més. 

A la foto hi ha l’Aylan de 3 anys i el Galip de 5 anys. Al mig, el seu pare. Els dos nens i la seva mare han mort ofegats davant de les illes gregues mentre escapaven de Síria. La imatge difosa a tot el món on es veu al petit Aylan ja ofegat i estès sobre la sorra i amb el cap dintre de l’aigua, és l’últim episodi que podríem veure. El problema és que en veurem molts més i que els ulls humans, els nostres ulls, s’acostumaran a mirar escenes com aquestes i les acceptarem com una mena de rutina. 

És millor per a tots, i ho dic des de la passió que tinc per la vida, que això acabi ja i la terra ens castigui com ens mereixem.  
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA