ESCRITS VELLS EN TEMPS NOUS




El 2007 vaig obrir, a part d’aquest blog que llegiu ara, quatre blogs més. En un d’ells hi penjava textos dedicats a una persona que no tenia al meu costat i de qui m’havia enamorat anys enrere, hi escrivia missatges que sabia que potser mai els llegiria qui els havia de llegir, paraules que en tot cas havia de fer sortir i que van quedar plasmades en aquell espai que sempre va ser públic. 

Ara, aprofitant que fa setmanes que estic fent neteja dels blogs que ja no utilitzo per tancar-los, us anuncio que he fet una petita tria dels textos publicats en aquella època i en aquell blog que us deia. Penso que els que he escollit, són només cinc, no poden caure en l’oblit etern o desaparèixer com ho faran els altres 352 escrits que he decidit no salvar de la crema.

A partir de demà, penjaré cada dia un dels cinc textos que he amnistiat. Aviso que no he tocat ni una coma del seu contingut per respecte a allò escrit al seu moment i que, per tant, allò que llegireu és allò que va sortir de dintre mentre ho escrivia. Tampoc he canviat el titular. Segurament que notareu la diferència en el meu estil literari, en la forma d’escriure. Han passat set anys i tots canviem. El que no ho ha fet, no ha canviat, són els sentiments que narrava en aquelles èpoques. Molts d’ells, es mantenen malgrat tot encara ara.

Espero que us agradi aquest petit viatge que podreu fer a partir de demà. Aquell blog, per cert, es deia “La llarga agonia dels peixos fora de l’aigua”. Ara, en un parell d’horetes, us escric el post de la jornada. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS