TORNO A FER TELEVISIÓ



D’ençà que vaig iniciar-me professionalment en el món de la comunicació, l’any 1990, he estat una persona afortunada. Pocs professionals del sector poden dir que han treballat en tots els àmbits possibles: ràdio, televisió, premsa escrita, gratuïts, com a corresponsal d’un diari estatal i exercint de cap de premsa d’algun gabinet de comunicació. Jo, i ho dic molt humilment, tinc aquest plaer que es suma al de seguir treballant en una feina que, des de sempre, m’ha enamorat.

Hem quedem records agradables de totes les etapes, i companys de feina que ara són amics a totes les empreses on he treballat. La ràdio és, amb diferència, el mitjà on més còmode em sento. La televisió va ser una bona experiència però em va acabar avorrint. Fa sis anys que vaig marxar voluntàriament de Més TV, la televisió de Tarragona, on vaig dirigir el Departament de Programes.  

I ara, sis anys més tard, se’m planteja de nou la possibilitat de tornar a parlar davant les càmeres. L’àmbit és un altre, televisió online, però la proposta és certament atractiva. Com a detalls principals del projecte us puc avançar que serà en un canal especial creat a Youtube que s’ha anomenat LA VEU TV i que tindrà com a protagonistes a representants de tots aquells col·lectius, associacions i entitats que habitualment no tenen veu a cap mitjà i necessiten dir moltes coses. Serà, clar i ben alt, la televisió dels sense veu, el canal de la Coordinadora d’Entitats de les Comarques de Tarragona. 

Pel plató hi passaran també representants del món polític però no us penseu pas que vindran a parlar de projectes de ciutat, que si toca també, sinó que els entrevistarem per a demanar-los solucions als problemes reals que pateix la societat. Demà dijous entrevistarem a les primeres entrevistes, totes elles molt interessants, a set presidents de set associacions i, com a colofó final, a l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. 

Crec que el projecte és molt vàlid, que val molt la pena tirar-lo endavant. Sé que els recursos són escassos però com hi ha ganes i patrimoni humà al darrere, tot sortirà de primera. Us aniré informant del tema però si voleu veure l’anunci promocional que hem fet, només cal que feu CLIC AQUÍ.

La foto que acompanya el text, certament premonitòria, me la va fer l'amic Paco ara fa dos mesos a El Salvador, a Canal 10. 

Comentaris

Montse ha dit…
Espero que es pugui veura arreu.
Oscar Ramírez ha dit…
Si, al ser via youtube es pot veure a tot el món.
Anònim ha dit…
Ho faràs de primera com sempre pajaru.

Anton
Oscar Ramírez ha dit…
moltes gràcies jejeje

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS