EL PROJECTE DE VIDA DEL CARLES

Deixant a banda les línies editorials dels mitjans de comunicació, sempre em complau veure que hi ha companys periodistes que encara tenen clars els valors, les idees i les seves prioritats. Avui comparteixo amb vosaltres un vídeo que considero interessant i tot un exemple del que us deia. 

És el comiat del Carles Capdevila com a director del Diari Ara, mitjà que en pocs dies complirà el seu cinquè aniversari i que s’edita en paper i té la seva versió online. A alguns potser us sonarà perquè és aquell diari que té, entre els seus fundadors i impulsors, a periodistes coneguts com el Xavier Bosch, Toni Soler, Albert Om i Antoni Bassas. 

El Carles Capdevila deixa el càrrec, i així ho explica al vídeo, perquè així li ha proposat el consell d’administració i perquè fa mesos que lluita contra el càncer, malaltia que de moment té guanyada i que, espero i estic convençut, vencerà del tot. Li han fet ja quimioteràpia i avui l’han operat per a extirpar-li el tumor que hi tenia. El discurs del Carles us recomano que  l’escolteu amb atenció perquè, malgrat no conegueu el mitjà ni als seus treballadors, encara que no estigueu al sector periodístic, si que formeu part d’aquest món on fan falta valors i persones que els practiquin i els inculquin.  

Com bé diu ell, el diari ARA ha sigut el projecte de la seva vida i ara el seu projecte és la seva vida. Mireu-vos-ho amb bons ulls i gaudiu del moment. Observeu les cares els treballadors, l’empatia que tenen amb el Carles i altres petits detalls. Aviso que no és un discurs gratuït per alguns i que no hi ha segones intencions perquè les paraules del Carles van per la via directa i valenta. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA