ENLLESTINT DETALLS DE LA PRESENTACIÓ



He anunciat ja públicament a les xarxes socials, la propera presentació del llibre “Cris. La sonrisa de la vida”. És aquell llibre del quan us en he parlat els darrers mesos, un projecte iniciat fa dos anys i mig que s’ha conclòs amb èxit. Darrera hi queda un treball intens i immens que ha consistit en bastir amb paraules la vida d’una persona, la Cris, que va patir una malaltia molt agressiva. Ella va lluitar fins el final, va combatre el càncer en tot moment però al final va perdre la batalla. La Cris va morir, amb només 33 anys, i va deixar com a llegat dos nens bessons preciosos, el Marc i el Guillem.

Amb l’Abel, el marit de la Cris, hem recompost la vida d’ella a través de narracions que hem demanat als seus familiars més directes (els seus pares i les seves germanes) i a altres persones que van gaudir-la en vida (amigues de la infància, companyes de feina, d’escola i professores del col·legi on estudien els nens). Al final, i gràcies a les aportacions de tothom i sabent que no ha estat fàcil per a ningú, el trencaclosques s’ha resolt i tenim un llibre coral i ple de tendresa. 

El presentarem, anoteu-ho bé, el proper 17 de desembre (dijous) a les set de la tarda (19h) al col·legi del Sagrat Cor de Tarragona. Serà un acte breu però intens, on volem enllestir aquest homenatge a la Cris amb un llibre que serà, gràcies a la idea que va tenir el seu pare i que hem convertit en realitat, la millor herència que poden tenir com a record per saber (i sé que ja ho saben) que la seva mare va ser una persona meravellosa que va somriure sempre a la vida, i molt especialment en els pitjors moments. 

Us convido a venir aquell dia a l’acte de presentació. Encara que sigueu lluny, veniu. No us en penedireu. La foto que acompanya aquest escrit, és la portada del llibre. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS