20 de febrer 2013Ja hi ha data oficial de presentació del meu últim llibre, Agricultura Mental, a la ciutat de Tarragona. Serà el divendres 15 de març a les 20 hores al Cafè Metropol “espai cultural”. Com marca la tradició en les meves presentacions, hi haurà lectors convidats i música en directe. La mateixa tradició diu que un servidor, tancarà l'acte llegint dos textos nous que no formen part del llibre.

El llibre és fruit, com els anteriors, de les vivències personals i està escrit en català i castellà. Hi ha una part de frases curtes, un gran espai de textos més extensos i un petit manual de convivència en parella que tanca l’obra. Els qui han pogut fullejar el document previ a la impressió, molt pocs, asseguren que els ha agradat molt. La portada serà un dels elements que més sorprendran.

Anoteu el dia, hora i lloc a les vostres agendes. Ja queda molt poc.

5 Responses so far.

 1. Anònim says:

  Anotat i confirmat que venim. Costarà que sigui un llibre més bo que l'últim. Vas posar el llistó molt alt.

  Ricard

 2. Ep Ricard!
  Serà un plaer tenir-vos aquell dia. Estic molt content de la resposta que estic rebent. Superarem i amb escreix el mig centenar de persones que varen venir al Pla de la Seu. Curiosament presentaré aquest nou llibre quasi un any després de l'altre perquè llavors va ser el 16 de març i ara serà el 15. Parlem! Una abraçada!

 3. Pere Sans says:

  La portada que dius que sorprendrà com és? Vinga explica explica...

 4. jajaja Pere no puc avançar més. He fet molts canvis al llibre i ara mateix dic únicament que la portada és curiosa, diferent. Tingues paciència que falta poc. Si no pots venir aquell dia et faré arribar un exemplar.

 5. Moni says:

  yo estare!!!he tenido el placer de leerlo y no quiero perderme la presentacion!!!

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -