US SOBREN HORES? ME’N DONEU?



Si a algú de vosaltres, amics lectors i amigues lectores d’aquest blog, us sobren hores aquest cap de setmana, me les podeu donar o deixar?  A mi, me’n faltaran. Aquesta nit sopar d’aniversari d’una amiga, demà al mati cafetonet amb un bon amic i acabada l’estona de conversa amb ell, la sempre agradable feina de composar algunes de les lletres per al futur disc del XavisS. 

Diumenge al matí, encàrrecs pendents de feina que he de lliurar el dilluns, al migdia dinar a Reus i a la tarda, un altre cafetonet que en aquest cas, i serà tot un plaer, em permetrà conèixer en persona a una altra molt bona blocaire i poeta, la Cantireta, que baixa a Tarragona. 

Entremig de totes aquestes coses, i cap d’elles és obligació, hi haurà petits moments per a respirar sense pensar en res (poquets) i per sentir-me estimat i estimar (els màxims). Després de molt temps, aquesta és de nou una època de viure bé i en pau, aprofitant al màxim les hores enlloc d’omplir-les, esdevenint a cada moment una persona jove i renovada, vital i feliç. Que tingueu tots i totes un bon cap de setmana. Us regalo un vídeo que espero que us agradi.

És un valset instrumental anomenat “Orenetes” del disc “Porrera” del Lluis Llach. 

Comentaris

cantireta ha dit…
Un plaer, xiquet... I un petonet, per anar fent via fins diumenge.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS