EL TEMPS, LA MOTXILLA, EL VIATGE



La música de la Keren Ann és ideal per moments com els que es presenten aquest cap de setmana. Perquè han anunciat neu, fred i pluja que, traduït filosòficament, vol dir recull interior i personal, calma i silenci envoltats de calentor, fragilitat i bons somnis. 

Dos dies i mig per endavant que se’m presenten de primera. Amb temps per composar més lletres per al futur disc del XavisS i també per preparar el viatge que faré molt aviat al Marroc amb la visita a quatre ciutats i al desert. Els bitllets ja els tinc (foto) i les ganes també. Serà un viatge personal i el faré passada la presentació del llibre. 

I ara us deixo amb la Keren Ann i aquesta perla emocional tan maca que s’anomena “In your back” (a la teva esquena). Per cert, heu pensat mai com és la motxilla que portem tots a l’esquena? Quantes vegades l’heu buidat? Qui us hi posa més pes? ...

Comentaris

Sandra ha dit…
Com t'ho fas per escriure cada dia i amb tanta passió que hi poses? És flipant.
Oscar Ramírez ha dit…
Sandra, és que em surt de dintre i escric tal i com em ve. No crec que sigui res flipant. Ara passo per una època molt dolça i calmada, de pau i molt d'amor. I això sempre em motiva més. Els desenganys que pateixes en aquesta vida arriben sempre acompanyats de noves situacions i moments millors. Ara estic molt bé, torno a estar al mateix nivell de felicitat que fa un any més o menys.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS