19 de febrer 2013Quan les fulles cauen als foscos carrers, sota els nostres peus, i quan a plena llum tot arriba al seu final i tot s’apaga, tot va massa ràpid, rere l’amor que fuig. A causa de la tardor, et deixo. 

Així comença “À cause de l’automne”, el darrer senzill del nou treball de la cantant Alizée, un dels meus amors platònics d’ençà que la vaig descobrir ja fa uns quants anys. 


Sandra Majani, protagonista de “El perfume de Yvonne”, una de les delícies del gran Patrice Leconte, és un altres dels meus amors platònics. No comparteixo el vídeo corresponent a ella, una de les escenes més sensuals de la pel·lícula, perquè té caire eròtic. Però us recomano veure’l en AQUEST ENLLAÇ

Irene Jacob, una altra gran actriu francesa, completaria, de moment, la trilogia d’amors platònics que té un servidor. En aquest cas, i com la Irene protagonitza moltes pel·lícules que m’agraden, comparteixo una vesant seva més desconeguda, la de cantant. “Ouvre les yeux” (obre els ulls) és el tema escollit que comparteixo. 

2 Responses so far.

  1. cantireta says:

    No tens mal gust ;) Guapes, en són!

  2. I canten i actuen molt bé.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -