POSANT VEUS



La noia que veieu d’esquena a la foto, imatge que m'acaba d'arribar, és la Virginia, la cantant del grup “La porta dels somnis”, posant veu a una cançó del nou disc del XavisS, el tercer de la seva carrera en solitari. Ja vaig comentar-vos que he tingut de nou el plaer de col·laborar en aquest treball fent sis de les nou lletres que el configuren.

La que ha cantat avui la Virginia, i que fa a duet amb el XavisS, té una significació molt especial. 

L’enregistrament s’ha fet en un conegut estudi de Sant Cugat del Vallès i ara, un cop posades les dues veus, es faran els retocs finals i la masterització a l’estudi on es fa el gruix de la feina, a Tarragona ciutat. 

No dubto que serà un disc de primera. A més de les deu cançons en català, tres de les lletres es gravaran també en italià. El mercat del país veí és extens i el públic entén molt de música. 

Esperem que tot surti bé perquè l’aposta és arriscada però tots els reptes es fan per a superar-los. Gràcies a la Virginia, als components de La Porta dels Somnis que l’han acompanyat i al XavisS. Cada cop queda menys per la nova criatura. Per acabar, comparteixo aquest tema del grup. Per anar obrint boca i gaudir de la veu de la Virginia.

Comentaris

Anònim ha dit…

aquesta canço l´escoltat varias vegadea per radio n´estaba asabentada que fos de Xavis m´agrada molt desitjo que el disc els vaigi força be
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim és que elo vídeo que he posat no dic pas que sigui del XavisS. Dic que la cantant del grup ha posat veus avui a un tema del futur disc del XavisS i acabo l'escrit dient que comparteixo un tema del grup per obrir boca i escoltar la gran veu que té ella, la Virginia.
Unknown ha dit…
Molt boniques poraules... Si les lletres de les parles són com les que ja coneixem i afegim que són cantades per el Sr. XavisS, segur que será un gran exit... Ara com diu només queda espera per sabe i valora el resultat final que segur que será genial...
Oscar Ramírez ha dit…
Marta moltes gràcies. Les lletres si, són semblants a les que ja coneixeu els qui seguiu al XavisS. I la cançó que canten ell i la Virginia estic convençut, veient la teva foto de perfil amb un nen, que t'agradarà i molt. Gràcies de nou.
Anònim ha dit…
Des de Girona la meva enhorabona a tots plegats. Segur que serà un treball de primera.
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies! Des de Tarragona tampoc dubtem que quedarà un molt bon disc.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS