VENS A PRENDRE UN CAFÈ?



Dedicat als amants del Marroc, la bona música, el cafè i la pau. 

Vens a prendre un cafè? On? Al Cafè de la Paix? 

Aquesta invitació, la d’anar a prendre un cafè al Cafè de la Pau, la fa Franco Battiato en el tema que avui comparteixo amb vosaltres. És una cançó que m’agrada molt perquè m’aporta pau i em convida a gaudir de bon cafè envoltat d’una bona conversa. 

Al vídeo que veureu (la cançó comença als vuit segons) podreu viatjar al Marroc tot i que la casa que hi surt no és pas allí. És la vivenda personal de Battiato a Sicília i la persona que fa de guia mentre ell canta és l’Antonia Dell’Atte, exdona del Conde Lequio i amiga intima del cantant sicilià. 

Com canta Battiato al principi de la cançó, et despertes de nou en  aquest cos present després de viatjar al seu somni. L’inconscient es comunica amb els somnis i busca els fragments de vida enterrada...

Amb tots aquests elements, els de la cançó i la pau que aporta la casa del vídeo, queda poc per dir. Però escric el següent:

Hay en tus fronteras personales un desierto que no permite cabalgar ni estar despierto. Hay en tus momentos tan sensuales, movimientos, ritmos, vaivenes emocionales. Hay en tu pasado un oscuro viaje que no podrás hacer jamás, que no tiene mi paisaje.  

Comentaris

Anònim ha dit…
bonissim nen, bonissim.

Pâu
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies Pau.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA