Header Ads

SIS FETSLa primera de les propostes de temes a parlar era la que primer responc i em proposava que digués els sis principals esdeveniments, bons o dolents, que m’han passat a mi, personalment, aquests sis anys. 

Complicada resposta si tinc en compte que la meva vida sempre és plena de sorpreses, fins i tot sovint penso que és una mena de carnaval, però he fet l’esforç de pensar-ho i aquest és el resultat. 

Aquests darrers sis anys he publicat deu llibres (cinc com autor i cinc com a coautor). Aquest el conto com un sol esdeveniment. Un altre, el més important, ha estat la mort del meu germà que va ser l’únic cop que va fer-me plantejar tancar la paradeta, abandonar el blog. Hi ha un tercer esdeveniment a destacar que és el final d’una història iniciada amb la meva exdona i que va durar vuit anys. 

Un altre, el quart, és el naixement de la meva empresa, Avanti Comunicació, que ja està consolidada i avança molt i molt bé. El cinquè té molts noms perquè són els noms dels meus amics que han estat en tots els processos, bons i dolents, al meu costat. I el llistat d’amics és molt ample i no ha fet més que créixer, mai ha anat a menys. I el sisè, també molt i molt especial, és el retrobament amb una persona a qui fa anys que conec, amb qui he estat pensant sempre tot i la distància, que mai ha estat oblit, i a qui segueixo coneixent a diari. Em permetreu que em guardi més informació d’aquest sisè moment, per privacitat i perquè un cosa és compartir i l’altre és quedar-se nuet del tot. 

La resta de moments viscuts han estat això, moments i prou. Tot aporta i ajuda a créixer, a no repetir errades, a seguir gaudint quan es gaudeix. I sobretot toca riure i ser feliç. 

La imatge per acompanya aquest segon escrit és de l’au Fènix, renaixent de les seves cendres, amb qui tantes vegades m’he comparat.
Amb la tecnologia de Blogger.