SOBRE VOSALTRES



L’últim escrit del dia, el catorzè en aquest especial del sisè aniversari del blog no serà realment l'ultim (hi ha un últim post), i em serveix per explicar un dubte que m’heu fet arribar. Em preguntava un de vosaltres com sé de quins països entren a veure el blog o altres dades que aporto sovint. 

El sistema de blogger, que és que allotja blogs com aquest, ofereix una bona estadística al respecte però a més disposo d’un altre programa, encara més complert, que permet saber altres dades molt més interessants. 

Sé, per exemple, qui entra en cada moment i què busca o mira al blog, a quina hora ho fa, si mira només un text o consulta comentaris publicats, des d’on arriba i on se’n va quan marxa...

És un sistema de control interessant per a fer estadístiques però també per comprovar com hi ha lectors amb passió i altres que necessiten saber què faig i què escric en cada moment. Tot plegat, és molt i molt divertit. . 

Dit això, gràcies a tots i totes per la paciència que heu tingut llegint algun o alguns dels escrits publicats avui. Demà informaré dels resultats estadístics. Perquè no hi ha res a amagar i molt a dir. 

La imatge escollida per aquest últim escrit evidencia que ara estic cansat i que marxo, envoltat de falciots, a descansar una estona. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS