DOLÇA ANNIE


Hi ha veus que t’acaben enamorant, que et colpegen i captiven. A mi, que estic acostumat a escoltar cada dia entre dues i tres hores de música, costa sorprendre’m. Però hi ha sempre qui ho aconsegueix. Fa mesos que m’enganxa amb la seva música, dolça veu i paisatge melancòlic, la cantant Anni B Sweet.

Genera unes emocions que altres no assoleixen, dibuixa uns paisatges emocionals on es fàcil caure-hi i, amb la seva veu sentimental, et dóna pistes per a resoldre dubtes que tens pendents. Al panorama musical l’Anni B Sweet ja hi té un lloc destacat. A la meva discoteca, hi ocupa un espai reservat especial. Ningú diria mai, escoltant-la, que es diu Ana López i és de Màlaga. Aquesta tarda, després d’escoltar-la (o potser era mentre) he escrit:

OPACITATS

Closos els ulls, opacs de temps, no tinc enllà més que racons d’estiu arrapats a la memòria. Mut com sóc, faig un mar que traspua imatges on tastar el vers i el cos.

Obro tots els porus quan la pluja xopa i els records s’escolen entre els finestrons. Recapto solituds, postals sense destí i llibres blancs, temptats amb mots, per no dir res.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS