19 de febrer 2014Per no fallar a la tradició, ni al plaer que em provoca escriure i compartir els meus textos i paraules, enguany també serà any de publicacions de noves obres meves. El llistat dels meus bons propòsits literaris, que fins ara sempre s’ha complert, passa per publicar al llarg d’aquest 2014 tres llibres. Amb l’ampliació del meu equip informàtic, que inclou la incorporació d’un MAC molt potent, tot serà possible. La foto és del meu despatx de casa, un espai que em relaxa i on creo molt a gust. 

Torno als tres llibres previstos per enguany. Dos d’ells per encàrrec i el tercer, d’aforismes o pensaments lleugers. No puc avançar massa coses sobre els dos encàrrecs. El primer té un caire polític i el segon és d’àmbit social. El primer veurà la llum unes setmanes abans de Sant Jordi i el segon sobre el mes de maig. Del primer ja en tinc una petita part feta i el segon el tinc més avançat. Ambdós són reptes personals que se m’han proposat o m’he proposat i els dos, n’estic ben convençut, quedaran de primera. 

Pel que fa al tercer llibre, el d’aforismes i pensaments lleugers, és encara en un procés molt primari però tinc el concepte clar i la capacitat de tirar-lo endavant. I moltes ganes. Es dirà “Invasión de campo” i estarà dividit en quatre parts. Hi predominarà l’existencialisme, la metafísica, la psicología i la filosofia. Serà, per tant, un llibre ben diferent als altres d’aforismes que ja he publicat i que tanta bona acollida han tingut.

2 Responses so far.

  1. Maria josepa says:

    ja avisaràs que vindrem a escoltar-te com sempre.

  2. Josepa ok, jo us aviso. Moltes gràcies.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -