28 de febrer 2014Llegir un disc i escoltar un llibre. Besar amb les mans i abraçar amb els llavis. Somriure als mals moments i plorar de felicitat en els bons instants. Tot és possible. 

Callar mentre es parla i enraonar en els silencis. Rebel·lar-se en contra les pròpies voluntats i obeir les bones decisions. Tot està per fer. 

Canviar-nos per l’altre i regalar a qui vingui el nostre tarannà. Ser forasters a casa i casolans en terra desconeguda. És possible fer-ho. 

I si per un sol dia parlem als ocells i volem amb les persones que tenim més a prop? I si en un sol instant acluquem els ulls per mirar i els obrim per no veure-hi? Metafísica personal i del tot intransferible.

8 Responses so far.

 1. Montse says:

  Poeta!

 2. Besar amb les mans i abraçar amb els llavis... Quina frase més preciosa Òscar. Tal vegada es poesia feta amb senzillesa però amb tanta delicadesa. Sorprens una vegada més.

 3. Jaume (Vila-seca) says:

  Ben bé en surt una cançó d'aquest text

 4. Gràcies Montse.

 5. Marta m'agrada que et sorprenguin els meus textos. Et ben asseguro que són creats, com sempre he fet, a l'instant, fil per randa. La bellesa té com a element de naixament la senzillesa. Moltes gràcies.

 6. Jaume si la vols composar la cantem amb el XavisS. Abraçada!

 7. Anna says:

  Frases precioses!!! Paraules justes i encertades, immenses en contingut i projecció per qui les llegeix.

 8. Moltes gràcies Anna.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -