18 de febrer 2014La fusió està de moda i és el futur. Compartir coneixements, experiències i vivències fa grans a les persones perquè entren en aquell procés sempre necessari, i primari també, d’alimentar-se i nodrir als altres a nivell social o cultural. 

Cultrum, grup musical nascut a les nostres comarques, defensa aquest concepte de la fusió i el representa sense problemes si veiem la procedència dels seus membres i les influències que cadascun d’ells ha rebut, les fonts de que ha begut fins ara. Ells, Cultrum, van arribar amb força al panorama musical i ara tenen ja el seu vídeo oficial. 

El vídeo de “Somnis” té un acabat excel·lent i totalment professionals però el que més m’ha agradat és la trama, el guió escollit que lliga a la perfecció amb la lletra. Un nens que creixen i maduren junts, conviuen i comparteixen en un camí llarg i profitós. No us explicaré masses més detalls perquè us convido a mirar-lo tot seguit. Aquest escrit li dedico al meu bon amic Roger, lector habitual d’aquest blog i membre del grup Cultrum. A la foto, és el tercer començant per l’esquerra. Espero que us agradi.

CULTRUM - Somnis from Cultrum on Vimeo.

2 Responses so far.

  1. Llegir-te és sempre un plaer, tens el poder d'arribar allà on neixen els sentiments. Gràcies per aquest regal i per la teva amistat. Una abraçada.

  2. Roger, moltes gràcies per les teves paraules però sobretot per la vostra música. Una abraçada.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -