Header Ads

ELS SOMNIS DE CULTRUMLa fusió està de moda i és el futur. Compartir coneixements, experiències i vivències fa grans a les persones perquè entren en aquell procés sempre necessari, i primari també, d’alimentar-se i nodrir als altres a nivell social o cultural. 

Cultrum, grup musical nascut a les nostres comarques, defensa aquest concepte de la fusió i el representa sense problemes si veiem la procedència dels seus membres i les influències que cadascun d’ells ha rebut, les fonts de que ha begut fins ara. Ells, Cultrum, van arribar amb força al panorama musical i ara tenen ja el seu vídeo oficial. 

El vídeo de “Somnis” té un acabat excel·lent i totalment professionals però el que més m’ha agradat és la trama, el guió escollit que lliga a la perfecció amb la lletra. Un nens que creixen i maduren junts, conviuen i comparteixen en un camí llarg i profitós. No us explicaré masses més detalls perquè us convido a mirar-lo tot seguit. Aquest escrit li dedico al meu bon amic Roger, lector habitual d’aquest blog i membre del grup Cultrum. A la foto, és el tercer començant per l’esquerra. Espero que us agradi.

CULTRUM - Somnis from Cultrum on Vimeo.

2 comentaris

Roger Baiges Sorrius ha dit...

Llegir-te és sempre un plaer, tens el poder d'arribar allà on neixen els sentiments. Gràcies per aquest regal i per la teva amistat. Una abraçada.

Oscar Ramírez ha dit...

Roger, moltes gràcies per les teves paraules però sobretot per la vostra música. Una abraçada.

Amb la tecnologia de Blogger.