12 de febrer 2014El quadre escollit avui en aquesta secció es diu “Silencio” i és de la Marila Tarabay, artista argentina que dedica molta part de la seva obra als rostres i a les emocions humanes. La seva pintura no deixa indiferent a l’espectador i a mi, mirant aquest quadre en concret, m’ha portat  a pensar el següent:

Silenci en el rostre mut i paraules que emblanquinen el paisatge sempre efímer de les mans i els seus gestos. És la mirada qui nua la conversa, els ulls que regalimen la xarxa de les emocions on s’enteranyina el pressent que mossega el demà. I les ganes indecises, esfilagarsen el mapa dels dubtes d’un passat que es revolta, esgarrapa, mossega...

I el repòs que ara ve de més i sobra, com tot, en la cambra de les pors i els fantasmes que es foragiten entre ells per acabar-se a glops el dia a dia.  

2 Responses so far.

  1. Roger says:

    Òscar et torno a molestar amb un comentari més sobre el programa que vas dir que serveix per recuperar les fotos esborrades d'una tarja d'una càmera de fotos. No en trobo cap a internet. Com es diuen? Gràcies amic.

  2. Roger, ja et vaig respondre ahir el teu comentari al post sobre el xaviss i els itunes. Ara t'envio un correu i et dic dos programes que pots baixar-te gratis per recuperar les fotos esborrades de la tarja. A veure si llegim més jejeje. Salut!

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -