METAFÍSICA PERSONAL



Llegir un disc i escoltar un llibre. Besar amb les mans i abraçar amb els llavis. Somriure als mals moments i plorar de felicitat en els bons instants. Tot és possible. 

Callar mentre es parla i enraonar en els silencis. Rebel·lar-se en contra les pròpies voluntats i obeir les bones decisions. Tot està per fer. 

Canviar-nos per l’altre i regalar a qui vingui el nostre tarannà. Ser forasters a casa i casolans en terra desconeguda. És possible fer-ho. 

I si per un sol dia parlem als ocells i volem amb les persones que tenim més a prop? I si en un sol instant acluquem els ulls per mirar i els obrim per no veure-hi? Metafísica personal i del tot intransferible.

Comentaris

Montse ha dit…
Poeta!
Marta Guivernau ha dit…
Besar amb les mans i abraçar amb els llavis... Quina frase més preciosa Òscar. Tal vegada es poesia feta amb senzillesa però amb tanta delicadesa. Sorprens una vegada més.
Jaume (Vila-seca) ha dit…
Ben bé en surt una cançó d'aquest text
Oscar Ramírez ha dit…
Gràcies Montse.
Oscar Ramírez ha dit…
Marta m'agrada que et sorprenguin els meus textos. Et ben asseguro que són creats, com sempre he fet, a l'instant, fil per randa. La bellesa té com a element de naixament la senzillesa. Moltes gràcies.
Oscar Ramírez ha dit…
Jaume si la vols composar la cantem amb el XavisS. Abraçada!
Anna ha dit…
Frases precioses!!! Paraules justes i encertades, immenses en contingut i projecció per qui les llegeix.
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies Anna.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS