PA SENSE CIRC



A Itàlia sempre hi ha qui fa l’espectacle, com els romans al “circ” antic, sense que els ho demanis. Per eleccions, per exemple, veus alguns candidats aplicar totes les seves arts, i no pas les bones, al servei d’uns quants. Hi ha, per sort, els qui intenten amb propostes aportar el “pa” que falta per aconseguir una certa igualtat en l’àmbit social i per a totes les persones. Vaja, que es tracta de fer propostes coherents i pensades per tota la comunitat enlloc de preparar solucions a mida només per aquells que et voten. 

A les eleccions municipals italianes sempre aprens moltes coses. I moltes altres et sorprenen. Per sort, Altamura és la ciutat del pa, la ciutat on es fa el millor pa de tota Itàlia. No ho dic només jo, que conec el sabor i aroma del pa altamurà recent fet. Ho confirmen tants altres ciutadans arribats de qualsevol punt del país.

Aquesta és una ciutat que promet pa però no dóna circ. I a partir d’avui, amb els resultats de les eleccions a la mà, pot quedar encara més demostrat. Auguri al nostre candidat! Auguri al Francesco i a tot l’equip!

La foto: pa altamurà recent fet. Ummm!!! 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS