COMENCEN PER CO: COPAGAMENT I CO...


Després d’anunciar-nos que ara també haurem de fer el co-pagament per les ambulàncies i les pròtesis que no siguin urgents (jo no conec cap ambulància que no sigui urgent), la Generalitat estudia altres alternatives per afrontar la crisi.

Es proposa que els vehicles de bombers vagin amb monedes. D’aquesta manera quan se t’incendia la casa i arriba el camió, tu tries quin nivell d’extinció de les flames vols. Depenent de les monedes que posis la mànega traurà més o menys aigua. Hauràs d’anar posant euros perquè no s’acabi l’aigua i quan les flames hagin deixat de devorar casa teva tindràs la possibilitat, com quan rentes el cotxe, de triar el programa d’ensabonar, posar cera i abrillantar la façana de l’edifici. 

També aniran amb monedes els Mossos d’Esquadra quan hagin de dispersar manifestacions. Si ets veí de la zona on la gent protesta podràs posar les monedes a la porra de l’agent calentapenya (parlo de la porra que fa mal) i depenent de quants diners hi posis repartirà més estopa o menys.  Si no tens monedes també pots posar-hi cacauets. 

A les aules dels col·legis públics hi haurà maquines dispensadores de guixos perquè els professors puguin guixar a les pissarres i als edificis públics amb funcionaris que atenen als ciutadans tindrem una altra maquina amb tres tarifes que entregarem a qui ens ha de gestionar documents o ajudar a fer els tràmits de manera que podrem triar si volem se atesos amb mala llet, amb certa normalitat o triem (la tarifa més cara) que mentre el funcionari ens atén xiuli i canti la banda sonora de “La vida es bella”. 

S’estudien altres mesures que avançarem al seu moment. Els serveis que es mantenen intactes i sense retallades són el transport amb xofer dels consellers, directors generals i als altres alts càrrecs, les seves dietes, els seus sous i la cort d’assessors i assessors dels assessors que conviuen al seu costat.  

Nota: La imatge que acompanya a l'escrit pot tenir alguna semblança amb una reunió d'un alt càrrec i la seva troupe d'assessors però és pura coincidència. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA