19 d’abril 2012

A cada cop d'ull regales moltes coses, una aclucada d'ull és proximitat, una nuesa de paraules, un nou sentit que cal endevinar o un gest vell que regales de nou. Amb una mirada dius un "t'estimo" sense parlar, entregues un instant lliure, t'alliberes i et dónes sense fronteres. 

I quan ets tu qui rep la mirada... et desdibuixen els ulls que et miren, et capturen dins dels seus, et fan volar o et donen seguretat. 

I quan els ulls ploren... reps rierols de tendresa, t'humiteges per dins, fas la crida a la comprensió o la reps i l'aculls sense distàncies.

I quan les parpelles es tanquen... repintes la imatge anterior i guardes el passat recent del darrer segon esgotat en una capseta que es mou i et batega. Esdevens nou marge i horitzó, onada al mar o bosc en la muntanya. 

I quan les ninetes parlen... trobes paisatges imaginats i mai vistos, hi passeges com un principiant que madura,que  just madura, davant d'uns ulls que ploren amb tu i per tu, que fan una mirada regalada i volen resposta, que et colpegen suaument i que et recorden que hi ha més amor en una sola mirada que en cent paraules. 

Mai hem deixat de ser (ni volem deixar de ser-ho) ... principiants (absolute beginners)


7 Responses so far.

 1. Anna says:

  "Hi ha més amor en una sola mirada que en cent paraules". Es la manera més certa i sense dubtes de mostrar l´amor. Els teus ulls parlen?

 2. És cert que les mirades poden dibuixar sentiments i evidenciar l'amor. Si els meus ulls parlen? No sé si parlen o mai han parlat però si algún dia parlen ho faran només amb qui ara m'acompanya, m'estima, em parla i m'entén. Crec que la coneixes molt bé a aquesta persona.

 3. Anna says:

  Els teus segur que parlen, ja que es la manera més natural i pura de transmetre la paraula i el sentiment.
  Conéixer? Doncs ara que ho dius, crec que no. Hauria de tenir el plaer de conèixer-la???

 4. Doncs si que la coneixes perquè es diu com tu. Ai! no, perdona. És que ets tu. Muakisss.

 5. L'autor ha eliminat aquest comentari.
 6. Anna says:

  Uppsssss!!!!!

 7. muakss jajaja

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -