AGRICULTURA MUSICAL




A l’inici del meu últim llibre, Agricultura Mental, explico al lector quina música escolto habitualment mentre escric. Crec que l’autor s’ha de sincerar al màxim amb el destinatari final de la seva obra i aportar el mateix clima o escenari que utilitza per a crear és bo. 

Ara, coincidint amb la futura segona edició d’aquest llibre, que ja està esgotat en la primera, he pensat que seria bona idea regalar, amb l’edició en paper, un CD que contingui alguns dels textos llegits pel propi autor, un servidor, i algunes de les peces musicals que deia abans, les que ha escoltat tot fent aquesta Agricultura Mental. 

Inicialment el CD el titularé Agricultura Musical, nom senzill i entenedor, i el regal en qüestió no farà augmentar el preu final de l’obra. Si algú dels qui ja heu comprat el llibre en aquesta primera edició voleu un exemplar de l’obra musical només cal que envieu un correu a premsa@comunicacionavanti.com Així de fàcil.

Comentaris

Anònim ha dit…
Enhorabona Oscar.
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies!
Anònim ha dit…
Quan sigui gran vull ser com tu pajaru.

Anton
Oscar Ramírez ha dit…
jajaja Anton ja ets gran. Voldràs dir quan siguis vell.

Res home, com et deia aquesta tarda fent el cafetonet: anar fent i sense parar. Piano piano si va lontano (com diuen els italians).

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS