23 de maig 2013Si gaudiu amb les teràpies naturals, el ioga, el reiki, la música amb bols de quars, els sons del Didgeridoo, les danses o la integració psico-corporal. Si us agrada comprar als mercadets d’artesans o als d’intercanvi, si us encanta escoltar als poetes llegint les seves poesies... teniu una cita aquest cap de setmana.

Dissabte 25 i diumenge 26 a l’Escola de Natura “Francolí”, ubicada al parc fluvial del Francolí, es celebraran les Cinquenes Jornades Solidàries de Creixement Personal que s'organitzen conjuntament per part de Mare Terra Fundació Mediterrània amb l'Associació Intercultural Orient i Occident i Mamatierra Project. El lema escollit és “Carpe Diem India”. 

Hi haurà, com us comentava, teràpies i activitats de recerca interior, mercat d'artesans, mercadet d'intercanvi i moltes més coses com ara conferències sobre creixement personal i altres activitats que van del contacontes al hip hop, de les manualitats a un concurs de dibuix. L'entrada a aquestes jornades, que serà solidària, costa 10 euros per als adults i 5 als joves de 14 a 20 anys. La recaptació d'aquestes jornades serà destinada al col·legi Sujata Village de Bodhgaya, a l'Índia.

Crec que és una ocasió única per gaudir d’un cap de setmana de calma i activitats espirituals. Us hi esperem a tots i totes en cos i ànima.

4 Responses so far.

  1. marga says:

    Jo hi aniré. Ens hi veurem? On?

  2. Jo no hi seré Marga. Demà al migdia marxo de cap de setmana de desconnexió. Però pots anar-hi tot el cap de setmana. Els meus companys de curro hi seran tots.

  3. Anònim says:

    Estàs imparable.

    Anton

  4. Estic...feliç, molt feliç.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -