JORNADES DE CREIXEMENT PERSONAL



Si gaudiu amb les teràpies naturals, el ioga, el reiki, la música amb bols de quars, els sons del Didgeridoo, les danses o la integració psico-corporal. Si us agrada comprar als mercadets d’artesans o als d’intercanvi, si us encanta escoltar als poetes llegint les seves poesies... teniu una cita aquest cap de setmana.

Dissabte 25 i diumenge 26 a l’Escola de Natura “Francolí”, ubicada al parc fluvial del Francolí, es celebraran les Cinquenes Jornades Solidàries de Creixement Personal que s'organitzen conjuntament per part de Mare Terra Fundació Mediterrània amb l'Associació Intercultural Orient i Occident i Mamatierra Project. El lema escollit és “Carpe Diem India”. 

Hi haurà, com us comentava, teràpies i activitats de recerca interior, mercat d'artesans, mercadet d'intercanvi i moltes més coses com ara conferències sobre creixement personal i altres activitats que van del contacontes al hip hop, de les manualitats a un concurs de dibuix. L'entrada a aquestes jornades, que serà solidària, costa 10 euros per als adults i 5 als joves de 14 a 20 anys. La recaptació d'aquestes jornades serà destinada al col·legi Sujata Village de Bodhgaya, a l'Índia.

Crec que és una ocasió única per gaudir d’un cap de setmana de calma i activitats espirituals. Us hi esperem a tots i totes en cos i ànima.

Comentaris

marga ha dit…
Jo hi aniré. Ens hi veurem? On?
Oscar Ramírez ha dit…
Jo no hi seré Marga. Demà al migdia marxo de cap de setmana de desconnexió. Però pots anar-hi tot el cap de setmana. Els meus companys de curro hi seran tots.
Anònim ha dit…
Estàs imparable.

Anton
Oscar Ramírez ha dit…
Estic...feliç, molt feliç.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS