21 de maig 2013
El festival Minipop arriba enguany a la seva tercera edició que serà la de la consolidació i també la de les novetats que us comentaré tot seguit. Si l’any passat va ser el moment de les ‘mumpreneurs’, les mares emprenedores, enguany es donarà cabuda a la Fira Minicrafts per a miniempreses i persones que fan productes a mà: els ‘crafters’.

El festival d’oci familiar alternatiu se celebrarà els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny al Passeig de les Palmeres i al Serrallo. La tercera edició amplia la seva oferta amb més tallers i la incorporació de noves activitats com el teatre, el circ i la pròpia fira que us deia.

La Fira Minicrafts és una iniciativa pionera a la ciutat de Tarragona i es podrà visitar fora del recinte del Minipop. Les paradetes s’instal·laran a tocar de la estàtua de Roger de Llúria i donaran la benvinguda tant als que decideixin entrar al festival com als que passegin pel tram final de la Rambla Nova. Tindrà 13 parades que donen cabuda a ‘crafters’ de diversos àmbits. En el passeig que facin els que les contemplin també podran degustar llaminadures casolanes que portarà Mamapot, i les delicioses galetes, pastissos i altres delícies rebosteres de la mà de les noies de La Cocotte.

Els estands oferiran productes per a tota la família. Des dels productes per als més petits que portaran les tarragonines Noona, artesania pel nadó, que fan mantes per dur fora de casa i conjunts de pitet, portaxumet i sonall; la cantant i actriu Beth Rodergas que ens aproparà LittleLia, la seva col·lecció per a bebès que ha fet inspirant-se en la seva maternitat; o les barcelonines Bünic que ens exposaran els seus teepees i altres elements decoratius per a la canalla. Teoyleo, la marca de Saragossa que s’ha especialitzat en customitzar cotxets amb robes divertides i molt diferents, també tindrà parada a la que mostraran els seus portanadons pensats perquè portem els bebès amb molta elegància sense deixar de banda un toc d’humor.

Els amants de l’scrapbooking també tindran un referent a la fira. De tot i més, des de llibretes, fins a àlbums fets amb molta cura pels detalls. I material per poder-ho posar tot en pràctica a casa! Hagamús, una marca reusenca especialitzada en la confecció de bosses i motxilles artesanes, també serà present a la Minicrafts. Podrem veure les seves creacions acurades i acolorides i, sobretot, molt pràctiques per a grans i per a petits.

Els que opten pels complements personals amb personalitat no s’han de preocupar. D’una banda, arribaran els detallets més divertits de Le petit pot, portables una i una altra vegada i molt regalables. Miss Nidos també n’exposarà i vendrà. En aquest cas, amb un toc molt més romàntic però igualment roba-cors. I per qui vulgui fer-se’ls ell mateix, l’oferta també té un nom: Klaudisseny.

Per a futures edicions s’incorporarà també a aquesta petita fira, que anirà a altres punts de Catalunya a partir d’ara, el Jumping Clay, l’argila coreana per a totes les edats que està de moda a tot arreu i que es pot modelar als tallers i cursos que es fan tant a la botiga que la firma té a la ciutat de Tarragona com també a la ciutat de Reus que ja disposa del seu establiment franquícia. 

Com a complement el Minipop oferirà un cartell replet d’artistes consolidats a l’escena musical catalana. Inspira i Senior i el Cor Brutal, que presentaran nou disc, encapçalen una llista de qualitat que completaran Joana Serrat, La Brigada, Lecirke, Superpanda’s dj’s i la lleidatana dj Lupe que conformen un cartell de luxe.

4 Responses so far.

  1. Pere Sans says:

    molt bona iniciativa Òscar. Ho dus tu això?

  2. No Pere, això fa tres anys que organitzen altres. Enguany hi tinc un pes important a nivell de comunicació i en una part que comento al final però que encara no té presència en aquesta edició de Tarragona. La tindrà ara quan es comenci a moure per tot Catalunya. Ja en parlarem per quan arribem a les teves terres jeje.

  3. Anònim says:

    Els altres dos anys este festival ha sigut de primera.

  4. Ho sé anònim, així em consta. I enguany encara hi serà més. De ben segur.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -