ANEM DE COMPRES?



Si disposeu de mòbil que permet descarregar APP’s, les famoses aplicacions informàtiques que ofereixen mil possibilitats, us recomano Shopping Costa Daurada. Fa temps que feia falta però ja la tenim aquí, enllestida i a punt per a tots vosaltres. 

Les seves opcions són molt variades. Permet cercar els establiments propers a la teva ubicació dins un mapa o per índex detallat i ordenat en categories, ofereix una fitxa detallada dels establiments amb possibles ofertes, opinions dels clients o dades de contacte. 

També hi trobarem un llistat de les promocions i ofertes al teu voltant i la pròpia aplicació ens generarà la ruta més ràpida des d'on estem fins l'establiment o punt d’interès. 

Les consultes ja es poden fer en quatre idiomes (català, castellà, anglès i rus) i properament també ho tindrem en francès. Aquesta APP, el Shopping Costa Daurada, és compatible amb Iphone, Ipod Touch, Ipad i dispositius amb sistema operatiu Android. 

Proveu-la i ja em direu. Molt aviat hi haurà la versió per Barcelona, Pirineu i Costa Brava que estan acabant d’enllestir. 

Us la podeu descarregar gratuïtament al Google Play (AQUÍ) i a la Apple Store (AQUÍ)

Comentaris

Anònim ha dit…
Instal·lat! Molt bona aplicació pajaru.

Anton
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies Anton.
Anònim ha dit…
No pares de fer coses.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim d'això es tracta. Ara que de nou sóc i estic intento no aturar-me i evito que m'aturin.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS