Header Ads

NEGRAMAROHe estat part del cap de setmana parlant amb Itàlia per impulsar diversos projectes vinculats al món de la música i especialment de cara al nou disc del XavisS que, com vaig avançar, s’enregistrarà en català però també, i aquesta és principal novetat, en italià. 

Amb el Giuliano Sangiorgi, cantant del grup Negramaro, ha estat un plaer conversar-hi més de dues hores i comprovar la seva predisposició a col·laborar, ajudar a obrir espai en un país on la música es té molt en compte. És aviat per avançar res però és cert que el Giuliano acostuma a gravar amb altres cantants amb qui fa duets molt bons.

Avui comparteixo aquest tema que es diu “Senza fiato” (sense alè) i que té una lletra molt profunda. Hi ha un fragment on diu “Sense pes, sense alè, sense preocupar-me, sóc la vora d’un riu ple d’inundacions baixant pels meus passos que són roques dins teu”. I ella, la veu femenina que no és altra que la Dolores O’Riordan de The Cranberries, li pregunta com es suposa que podrà viure sense ell. 

Ella és l’aigua i ell el riu. Que metafòric!

9 comentaris

Anònim ha dit...

pajaru aquests paios són molt bons. Em sonen.

Anton

Pere Sans ha dit...

però quan marxes a les italies?

Oscar Ramírez ha dit...

Anton si que són bons. I a més a Itàlia estant despuntant fa anys. La farem grossa amb el nou disc.

Oscar Ramírez ha dit...

Pere encara no ho sé. Serà passat l'estiu, cap al setembre o octubre. Abans tinc altres viatges pendents que faré aviat, escapades de tres o quatre dies. D'aquí a uns dies, la primera d'elles.

Oscar Ramírez ha dit...

Ben acompanyat, que consti. Ho dic abans que ho pregunteu que sou molt malpensats.

Pere Sans ha dit...

Avisa i vinc amb tu. Puc?

Oscar Ramírez ha dit...

jajaja Pere. Als que puguis t'aviso. Vens amb mi al Marroc? Però si t'apuntes truca'm ja.

Anònim ha dit...

Yo vengo contigo jijiji

M.H

Oscar Ramírez ha dit...

jajaja bueno igual te llamo pero pórtate y no me la lies.

Amb la tecnologia de Blogger.