FILL DE CAÍN

En aquesta vida tot allò que vols, costa aconseguir-ho. I que li expliquin al tarragoní Jesus Monllaó que aquesta nit presentarà, al Teatre Tarragona a partir de dos quarts d’onze, el seu primer llargmetratge “Hijo de Caín”. Protagonitzat entre altres per José Coronado o Maria Molins i enregistrat en gran part a la pròpia ciutat de Tarragona, aquesta obra ha costat a Monllaó sang, suor i llàgrimes. 

Perquè al nostre país sempre passa que hi ha uns quants artistes que reben moltes subvencions i molts altres que han de fer jocs malabars per impulsar els seus projectes. Succeeix en el cinema, en la música, en l’àmbit literari o fins i tot en l’artístic. Al final, i després de tots els tràngols passats, el Jesús ja té la criatura enllestida. 

No desvetllaré l’argument del film, basat en l’obra “Querido Caín” de Ignacio Garcia-Valiño, tot i que es pot dir que és un drama familiar i que pinta molt bé. Ja veurem aquesta nit quan acabi la projecció si els resultats són tan grans com les expectatives. Jo crec que si. En tot cas, Jesus... la meva enhorabona

Voleu veure el tràiler? Doncs aquí el teniu.

Comentaris

Anònim ha dit…
Com va anar la presentació? La demo pinta molt bé.
Oscar Ramírez ha dit…
Molt bé, de primera. La peli és molt bona.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS