15 de maig 2013Quin goig he tingut al rebre un correu d’una coneguda llibreria de Reus comunicant-me que té tres peticions de tres clients diferents que ja havien comprat Aforo Completo i Agricultura Mental i ara volen llegir Esperando la ausencia, el meu segon llibre d’aforismes. 

Fa goig perquè això evidencia que els dos últims llibres que he escrit els han agradat i necessiten més dosis d’emocions i vivències de les que escric. Ara estem mirant de fer una nova edició d’aquest llibre, que seria la tercera, i és possible que es puguin satisfer les demandes. De fet, posats a editar, estem plantejant reeditar també el primer que vaig fer amb aforismes, que es deia Pensaments lleugers, i que també està esgotat com els tres que he fet després d’aquest.

Mentre passa tot això segueixo escrivint la nove3·la que vaig anunciar al seu moment, centrada a Tarragona centre i alguns barris de ponent que té com a protagonistes dues dones i quatre homes amb un nexe en comú que ja coneixereu al seu moment. 

Posat a comentar l’actualitat literària i creativa que m’envolta, us comento que el futur disc del XavisS està molt avançat. Ell ja està enregistrant alguns dels temes que més tard caldrà remasteritzar i jo ja he enllestit totes les lletres. L’última que he fet parla de la historia d’una mare i la seva criatura. El disc el farem en dues versions, català i italià, i comptarà amb col·laboracions d’altres cantants que faran duets amb el XavisS.

4 Responses so far.

 1. Anònim says:

  Jo el tinc aquest pajaru

  Anton

 2. així m'agrada, que et diverteixis jajaja. Aquest es va vendre molt bé al seu moment.

 3. Anònim says:

  Si no lo editáis de nuevo ¿donde puedo conseguirlo?

  M.H

 4. En tu caso, si no lo editamos finalmente, te lo hago llegar en PDF. Siempre hay excepciones jejeje.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -