04 de maig 2013Hi ha pocs cantants llatins que m’agraden, ben pocs, a part dels més clàssics com el Silvio Rodríguez o el Pablo Milanés. Però el cas del Franco de Vita és curiós perquè, no recordo com ni quan, va caure a les meves mans un dels seus discos. I em va deixar bocabadat per la qualitat de les lletres i la bona música. Era un disc en directe i això afegia encara més motius de satisfacció tenint en compte que el Franco en directe és molt bo.

Aquesta cançó, que es diu "No basta", i que comparteixo avui en vosaltres és de les meves preferides. Us demano que l’escolteu. Parla de la relació entre els pares i els fills, d’allò que se’ls dóna i el què necessiten realment. Crec que és un tema de clam de valors que no s’han de perdre. Escolteu-la i ja em direu. 

4 Responses so far.

 1. Anònim says:

  Escuché esta canción hace un par de años y me gustó mucho por el mensaje que recuerda que no basta con traer hijos sino en darles ejemplo. Me ha gustado oirla otra vez.

 2. Anònim says:

  Bo, molt bo aquest de Vita. Gran descobriment pajaru.

  Anton

 3. Anònim says:

  Cuanta razon amigo Òscar. ¿sabes la de padres que hay que por haber traído un niño al mundo se creen que ya está todo hecho y les dan una educación pésima y unos ejemplos malos?

  M.H

 4. Anónimo muchas gracias.

  Anton, moltes gràcies. Realment és molt i molt bo.

  M.H Si que lo sé que hay muchos padres así, como los que comentas, pero ahí no puedo entrar demasiado porqué no soy padre. Solo sé "qué no haría jamás" ante un hijo si lo tuviese y que valores intentaria inculcarle. Pero eso ya es un tema particular. En todo caso hay padres para todo.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -