EL NOU FESTIVAL MINIPOP




El festival Minipop arriba enguany a la seva tercera edició que serà la de la consolidació i també la de les novetats que us comentaré tot seguit. Si l’any passat va ser el moment de les ‘mumpreneurs’, les mares emprenedores, enguany es donarà cabuda a la Fira Minicrafts per a miniempreses i persones que fan productes a mà: els ‘crafters’.

El festival d’oci familiar alternatiu se celebrarà els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny al Passeig de les Palmeres i al Serrallo. La tercera edició amplia la seva oferta amb més tallers i la incorporació de noves activitats com el teatre, el circ i la pròpia fira que us deia.

La Fira Minicrafts és una iniciativa pionera a la ciutat de Tarragona i es podrà visitar fora del recinte del Minipop. Les paradetes s’instal·laran a tocar de la estàtua de Roger de Llúria i donaran la benvinguda tant als que decideixin entrar al festival com als que passegin pel tram final de la Rambla Nova. Tindrà 13 parades que donen cabuda a ‘crafters’ de diversos àmbits. En el passeig que facin els que les contemplin també podran degustar llaminadures casolanes que portarà Mamapot, i les delicioses galetes, pastissos i altres delícies rebosteres de la mà de les noies de La Cocotte.

Els estands oferiran productes per a tota la família. Des dels productes per als més petits que portaran les tarragonines Noona, artesania pel nadó, que fan mantes per dur fora de casa i conjunts de pitet, portaxumet i sonall; la cantant i actriu Beth Rodergas que ens aproparà LittleLia, la seva col·lecció per a bebès que ha fet inspirant-se en la seva maternitat; o les barcelonines Bünic que ens exposaran els seus teepees i altres elements decoratius per a la canalla. Teoyleo, la marca de Saragossa que s’ha especialitzat en customitzar cotxets amb robes divertides i molt diferents, també tindrà parada a la que mostraran els seus portanadons pensats perquè portem els bebès amb molta elegància sense deixar de banda un toc d’humor.

Els amants de l’scrapbooking també tindran un referent a la fira. De tot i més, des de llibretes, fins a àlbums fets amb molta cura pels detalls. I material per poder-ho posar tot en pràctica a casa! Hagamús, una marca reusenca especialitzada en la confecció de bosses i motxilles artesanes, també serà present a la Minicrafts. Podrem veure les seves creacions acurades i acolorides i, sobretot, molt pràctiques per a grans i per a petits.

Els que opten pels complements personals amb personalitat no s’han de preocupar. D’una banda, arribaran els detallets més divertits de Le petit pot, portables una i una altra vegada i molt regalables. Miss Nidos també n’exposarà i vendrà. En aquest cas, amb un toc molt més romàntic però igualment roba-cors. I per qui vulgui fer-se’ls ell mateix, l’oferta també té un nom: Klaudisseny.

Per a futures edicions s’incorporarà també a aquesta petita fira, que anirà a altres punts de Catalunya a partir d’ara, el Jumping Clay, l’argila coreana per a totes les edats que està de moda a tot arreu i que es pot modelar als tallers i cursos que es fan tant a la botiga que la firma té a la ciutat de Tarragona com també a la ciutat de Reus que ja disposa del seu establiment franquícia. 

Com a complement el Minipop oferirà un cartell replet d’artistes consolidats a l’escena musical catalana. Inspira i Senior i el Cor Brutal, que presentaran nou disc, encapçalen una llista de qualitat que completaran Joana Serrat, La Brigada, Lecirke, Superpanda’s dj’s i la lleidatana dj Lupe que conformen un cartell de luxe.

Comentaris

Pere Sans ha dit…
molt bona iniciativa Òscar. Ho dus tu això?
Oscar Ramírez ha dit…
No Pere, això fa tres anys que organitzen altres. Enguany hi tinc un pes important a nivell de comunicació i en una part que comento al final però que encara no té presència en aquesta edició de Tarragona. La tindrà ara quan es comenci a moure per tot Catalunya. Ja en parlarem per quan arribem a les teves terres jeje.
Anònim ha dit…
Els altres dos anys este festival ha sigut de primera.
Oscar Ramírez ha dit…
Ho sé anònim, així em consta. I enguany encara hi serà més. De ben segur.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS