A CASA MEVA



Formarà part del meu proper llibre, té un caire surrealista, una doble lectura i diu així:

A casa meva es balla al ritme de les estufes, s’aprèn a despullar al vent i a les nits de lluna plena es juga a ser feliç. 

A casa meva hi passa de tot i els pocs ratolins que hi viuen estan condemnats a seguir-me la corrent. 

A casa meva els llençols observen des del llit, més enllà dels seus nassos, com les puces prenen el sol entre les potes d’una gallina i els cargols es reuneixen en una gota de champagne

I quan la tarda estira les seves cames per sobre els vius, les flors a casa meva conversen entre elles mentre se les miren les escales del replà i el bagul de records on hi jau una formiga pacifista amb dots de gran oradora. 

I ningú s’espanta si a estones ens quedem a les fosques mentre les cuques de llum volen fent un ballet cap a la següent cambra i es perden. 

A casa meva hi passa de tot i tots tenen dret a veu i vot. Des del bany a la cuina, des del llit fins el forat abandonat per les aranyes abans de fer les maletes. Tots somriuen d’alguna forma i es conformen amb el poc que tenen i el no res que posseeixen. 

Perquè a casa meva tots hi poden estar tranquils i saben els perills de canviar de domicili quan han aconseguit el respecte d’aquest pobre poeta. 

Foto: Il·lustració de l'artista Cadence Wu a qui he conegut fa pocs dies.

Comentaris

Anònim ha dit…
Jo vull viure a casa teva.
Anònim ha dit…
Excelente el escrito de la metafísica y desbordante intelecualmente éste que leo ahora. Buen fin de semana.

Antonio
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, si ets formiga, cargol o tens potes de gallina, pots.
Oscar Ramírez ha dit…
Muchas gracias Antonio. Buen finde.
santi ha dit…
Quand un aconsegueix convertir la casa en una llar i gaudirne, sense ostentacions, la felicitat hi fa estada. Et dessitjo una llar ben acollidora i feliç
Anna ha dit…
A mi també m'agrada "casa teva", perquè és un univers interessant, un còctel de cultura, pensament i poesia que ens permets de tant en tant compartir.
Bones perspectives amb aquest llibre: el començament m'ha agradat i m'ha enganxat molt!!!
Oscar Ramírez ha dit…
Santi moltes gràcies per les teves paraules. Una abraçada.
Oscar Ramírez ha dit…
Anna moltes gràcies de tot cor. Les teves paraules m'esperonen a seguir mostrant allò que em dicta el cap, el moment i la memòria. És un plaer compartir amb vosaltres i que vosaltres us ho sentiu vostre ni que sigui només en l'instant en que llegiu.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS