HABEMUS VÍDEO: POL



Els amics de la productora Fitzcarraldo ja han enllestit el vídeo de la cançó “Pol”, el tema de presentació del nou disc del XavisS que canten a duet, tant en català com en italià, el propi cantautor i la Virginia, la cantant del grup La Porta dels Somnis. Dels primers dies, d'ençà de l'aparició del nou treball, ens arriben molt bones vibracions. Si aneu als FNAC és un dels cd's que es poden escoltar directament des dels auriculars i per arribar a aquest punt s'ha de presentar un producte molt sòlid i ben elaborat. La cançó que s'ha triat per llençar el producte, i que es complementa amb el vídeo, ja sona a moltes emissores per tot Catalunya i aviat s'iniciarà la gira de concerts per Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Mallorca i desenes de punts del nostre territori.

I avui us puc dir que després de dies d’espera, el vídeo  de "Pol" ja es pot veure. Enregistrat al Teatre de Gavà, el protagonitza el Lucas, un jovenet actor que fa de Pol i el ballarí professional David Marín que fa de Pol adult. I el protagonista és això, un nen que de gran vol ser ballarí i ho aconsegueix a base d’esforç i de l’amor que li regalen els seus mentre va creixent.

El vídeo no peca de floritures i s’ha obtingut el resultat final que es buscava inicialment. Tendresa en la música i la veu dels dos cantants, delicadesa gestual i seguretat per part del nen que creix i madura sabent què vol en tot moment. Espero que us agradi. Els propers dies, més

Comentaris

Pere Sans ha dit…
Sense paraules Òscar. Antonio cuanta razón tienes!!!
Nico ha dit…
un gioello piu per la tua vita...
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim hauries d'haver llegit el post que vaig publicar al segon dia de posar en marxa el blog on parlava de les errades que ens està donant la nova plantilla pel que fa a continguts estructrurals i de recepció de transliteració d'alguns comentaris.

T'emplaço a llegir-lo de nou. Copia't i enganxa aquest link i aniràs al post:

http://oscar-ramirez.blogspot.com.es/2014/01/ajustant-les-formes.html

Alguns exemples d'escrits que s'han perdut i estan encriptats són:

http://oscar-ramirez.blogspot.com.es/2013/06/a-mig-cami.html

http://oscar-ramirez.blogspot.com.es/2009/11/diari-degipte-3-pa-flors-i-violes.html

Els comentaris que arriben cada dia encriptats ens dóna més feina per passar-los a idioma llegible però, com deia al post que t'he enllaçat, els més importants els vaig penjant sempre mantenint el contingut integre.

Aquí, ara i abans, no hi ha trampa ni cartró. Gràcies per la teva aportació.
Oscar Ramírez ha dit…
Pere, moltes gràcies i fins diumenge.
Oscar Ramírez ha dit…
Nico, grazie. Un abbraccio.
Pere Sans ha dit…
I qui és l'il·luminat del comentari que respons Òscar? Jo no dono tantes explicacions al personal.
Oscar Ramírez ha dit…
Pere no en tinc ni idea i com pots entendre, a aquestes alçades de la pel·lícula, com que me la porta al "pairo". Ara ens toca dir-li al Antonio que no tingui dubtes existencials i que tingui clar que és humà jajaja. Tractant-se d'una persona dedicada al pensament i l'estudi de la ment i els seus comportaments no crec que ens costi gaire. Aquesta tarda parlaré amb ell i demà al mati ja t'explico. I no es tracta de donar explicacions o no donar-les. És que si no s'ha llegit el post explicant els problemes de la plantilla es poden donar situacions rares. En fi, com diria Dalí: surrealismooo. Abraçada i fins demà Pere!
Oscar Ramírez ha dit…
Als lectors habituals: comprenc que no entengueu massa la correlació de certes respostes meves parlant de cert comentari que, com correspon, he tingut penjat des del divendres (dia que va arribar i vaig publicar) i fins ara mateix (diumenge a les onze de la nit). Els qui llegiu bé, i no entre línies, ja sabeu quins problemes comporta, com explico abans a l'altre comentari, aquesta nova plantilla.

Per elegància, que d'això de moment en vaig bé, he mantingut el comentari a la vista pública per si el seu emissor volia mirar-lo publicat i veure la resposta. Al tractar-se d'una persona que es tracta, que entra cada dia a tafanejar des de la seva feina, impacient i sempre entre les 9 i les 15 hores o un pel més tard si s'avorreix al bus, no faré cap més aportació. Únicament dir que... se siente. Gràcies de nou a tots i totes.
Pere Sans ha dit…
Tens fitxat a aquest personatge i ben perfilat. Que bo Òscar.
Oscar Ramírez ha dit…
jejeje Pere. A segons quin personal costa poc fitxar-lo. La vida avorrida i monotona fa que les persones que la viuen es converteixin en animals de costums. No és massa sà però cadascu puja les escales com vol.

Que divertit tot plegat Pere. Diversió al màxim i a riure que són dos dies.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS