PRIMER LA PIFIEN I MÉS TARD DIUEN QUE ERA BROMA


Una de les principals virtuts del govern del partit popular passa per imposar lleis i decisions sense consultar i un cop vist que la gent se’ls posa en contra argumentar que era broma. El PP encara no sap que els experiments es fan a casa i amb gasosa. No es pot jugar amb els sentiments i la vida de les persones i en alguns casos, certament maquiavèl·lics, aquests senyors que ara manen en saben molt.
Fixeu-vos el titular d’un conegut diari alacantí aquest passat cap de setmana: 

EL CONSELL RETIRA A LOS NIÑOS CON CÁNCER EL GRADO DE DISCAPACIDAD QUE LES DABA DERECHO A AYUDAS.

La noticia no se l’inventa aquest mitjà. La publiquen tots els diaris del País Valencià i argumenten que la decisió l’ha pres la Conselleria de Benestar Social d’aquest govern autonòmic. Com les xarxes socials han anat plenes parlant d’aquesta aberració autènticament vergonyosa que es proposava, i sempre acompanyada de comentaris contra els il·luminats sense escrúpols que la impulsaven, ara Donde dije digo, digo Diego”. S’han fet enrere i neguen que les ajudes esmentades es retirin.   

Un cop més la societat ha hagut d’imposar el seny i el criteri que li ha faltat a la casta política que ens toca viure en alguns governs. De nou es repeteix l’espectacle vergonyós de veure com intenten fotre al poble. Ben mirat, a tots ens hagués agradat llegir aquest altre titular: 

EL CONSELL RETIRA LAS DIETAS, DESPLAZAMIENTOS, COCHES PRIVADOS Y LA MITAD DEL SUELDO A TODOS LOS CONSELLERS Y ALTOS CARGOS. 

Diuen que somiar és gratis.

Comentaris

Magnolia. ha dit…

no se si jugan amb allo " deixem cauré una bomba i aveure que pase i segons la reacció del poble , ja veurem com reaccionarem nosaltres i es que no es pot jugar amb els sentiments dels pares que tenen la mala sort de tenir un petitito malalt d´una malaltia tant cruel, aquestos individus tenen la sensevilitat devall de las espardenyas, salutacions
Anònim ha dit…
Quina poca vergonya retirar aquestes ajudes. Quin pagaran aquest personal per totes les errades que cometen?
Oscar Ramírez ha dit…
Magnòlia, molt bona aportació. Tot plegat és insultant.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, no sé pas quan pagaran pel mal fet. Com a ateu no crec en allò de "Dios proveerá" però estaria bé que alguns comencesin a recollir allò sembrat.
Nina de drap ha dit…
Si realment existís aquesta justícia divina faria anys que tot seria molt diferent
Oscar Ramírez ha dit…
Exactament Nina de Drap. I així va el món.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA