TRES POEMES ERÒTICS


Els textos que comparteixo avui no formaran part del meu proper llibre que, com vaig anunciar, es dirà “Invasión de campo” i tindrà un caire molt més filosòfic i existencial que els altres. Ja he enllestit la primera de les quatre parts que hetitulat “Metafísica de la herida” i sóc en procés de creació de la segona que es diu/dirà “Metafísica del silencio”. 

Però els tres poemes que tot seguit podreu llegir són ben diferents. Tenen pocs mesos, estan fets entre l’octubre i el desembre passat, i ara els he presentat a dues convocatòries de poesia eròtica que s’havien anunciat. 

Diverses persones insistien darrerament en que em presentés a aquestes convocatòries, no únicament les de caire eròtic òbviament, i al final em vaig decidir. El primer, que es diu “Porta’m”, és per a un concurs. Els altres dos són per a un altre concurs. Espero que us agradin. Les fotos les podeu ampliar clicant sobre elles.

PORTA’M
Porta’m al sud dels teus malucs on la humitat envolta els arbres que brollen del teu cos. 

Porta’m a la terra profunda que neix entre les teves cames, a aquell petit nord dels teus pits. 

Porta’m al desert fred que amenaça la teva boca, al desterrat oasi del teu melic. 

Porta’m a l’oest d’aquells peus que van ser meus, d’aquelles mans que van tancar el mar i les muntanyes. 

Porta’m a altres pobles amb el primer bes, a la regió inacabable de llengua i flors, a aquell camí genital, al riu de cendra que derrames. 

Porta’m a tot arreu, amor, i condueix a totes parts els meus dits com si tu fossis l’illa i jo, el seu únic nàufrag.


UN DIA TORNARÉ ALS TEUS ULLS
Un dia tornaré als teus ulls i començaré de nou. Tornaré amb el so buit de sol mullat. Buscaré entre els papers del temps el teu cos blanc i els teus cabells rossos. 

I amb les meves mans que no acabaran, tornaré per tu i per la teva maduresa. 

I tornaré més viu, més pur i més famolenc, i tornaré volant i esquinçant plomes. Tot ho faré en silenci, fins que es prolongui la nit i et vegi nua.


SERÀ SOTA EL LLIT
Serà sota el llit, amor. Serà sota el llit i no podrem rebolcar-nos. Ningú estarà sobre ningú, amor, perquè en un sol moviment ens menjarem l’aire i en una sola carícia s’apagaran els nostres dies. 

Serà sota el llit, amor. Jo fregaré com pugui els teus espais estrets, fregaré la ferida oberta si m’ensenyes el camí. Però no has de cridar ni parlar perquè ens escoltarà tan sols el batec de les teves cames que serà suficient per la nit. 

La teva boca aferrada a la pols serà l’enfiladissa que inundarà les meves parets. I jo, sota el llit, entraré dins teu.   

Comentaris

Anònim ha dit…
Muy buenos y deliciosos si se permite la palabra estimado Óscar. Las fotos que has puesto dan más veracidad a los escritos sean basados en hechos reales o inventados. Eso ya me lo comentarás en privado. Buenas noches en Spain, buenos días desde yankilandia.

Antonio
Roger ha dit…
Òndia Òscar i jo que en una ocasió vaig fer unes fotos a una amiga que me les va demanar per un book i vaig esborrar les imatges sense passar-les al disc dur. Sóc un sapastre.
Oscar Ramírez ha dit…
Buenos días Antonio y muchas gracias por tu aportación. Las imagenes son realmente bellas como tu comentas. De lo otro, ya sabes que acostumbro a hacer fifty fifty pero en este caso hay mucho más de real que de imaginado. Un abrazo. Gracias por seguir ahí.
Oscar Ramírez ha dit…
Roger no et preocupis hi ha programes gratuïts que permeten recuperar de la tarja totes les fotos que s'han esborrat. Mentre no hagia formatejat la tarja no es perden i ningú té per costum formatejar mai la tarja o sigui que busca a google el programa que et dic i les podràs recuperar. Aixó faràs contenta a la teva amiga i deixaràs de ser un sapastre jejeje. Salut!
Guillem ha dit…
ohhh plaer plaer
Pere Sans ha dit…
A aquest blog li puja el to i es posa roig. Caram amic meu quines bones poesies.

Has pensat mai a dedicar-ti?
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies Guillem!
Oscar Ramírez ha dit…
Pere moltes gràcies, això ets tu que les mires amb bons ulls.
Nina de drap ha dit…
Porta'm
Oscar Ramírez ha dit…
senza parole Nina de drap.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA