XAVISS: SPOTIFY, ITUNES I TELEVISIÓ (AVUI)


Ja podeu escoltar el nou disc del XavisS a Itunes i a Spotify. Les dues plataformes musicals el tenen ja a disposició dels seus usuaris des d’aquest dimarts. Per altra part, la gira de presentació del disc als mitjans de comunicació segueix. Aquest vespre, entre les 19 i 20 hores, entrevista a Tele Badalona amb actuació musical inclosa. Podeu seguir-la en directe AQUÍ
El proper divendres, dia 14, serà a Radio Nacional de España (Radio 4) i el mateix dia farà un petit acústic a La Vanguardia Digital. I el 7 de març, concert al FNAC Illa Diagonal.
  
La gira de mitjans seguirà per les Terres de l’Ebre ben aviat. Ho farà també al camp de Tarragona, Barcelona, terres de ponent, Costa Brava i les illes Balears. I ja es coneixen algunes dates dels propers concerts. Us en avanço una: 11 d’abril a Palma de Mallorca. 

Pel que fa al vídeo de “Pol”... cada cop queda menys.

Comentaris

Roger ha dit…
Òscar el disc ja l'he escoltat a spotify aquest mati i és de primera.

Una altra cosa que ahir et vaig deixar un comentari a l'escrit dels textos eròtics sobre el tema de les fotos i vas dir-nos que hi ha programes que permeten recuperar les fotos de la càmera que has esborrat perquè es mantenen a la memòria interna de la tarja però no trobo cap dels programes. Em pots dir algú nom en concret?
Oscar Ramírez ha dit…
Roger moltes gràcies per escoltar el disc. Si que ha quedat de primera!

El tema recuperar fotos esborrades de la tarja de la càmera si que te'l vaig comentar perquè no sé que em deies que t'havien encarregat unes fotos i les havies eliminat.
Ara et passo per correu el nom d'un parell de programes. Poses la tarja i recuperes totes les fotos que havies fet i vas esborrar al seu moment. Parlem!
Marta Guivernau ha dit…
He quedat bocabadada amb aquest cd que heu gravat amb el Xavis. El tema que es diu Pol és tan tendre que es nota a la primera que l'has fet tu. Ho té tot. I el Pol existeix o és inventat?
També m'agrada molt un tema que es diu espais i un altre que es diu camins. La meva enhorabona als qui heu treballat en aquest cd.
Anònim ha dit…
Un 10.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, moltes gràcies, un altre 10 per tu.
Oscar Ramírez ha dit…
Marta, moltes gràcies un cop més per la teva aportació. El Pol si que existeix, és una personeta molt important a la meva vida. Tot el disc està fet en base a gent i situacions reals. Espais i camins realment han quedat molt ben arranjades, com la resta del disc. Una abraçada.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS