DOS REPTES MÉS, MÉS VIDA ALS DIES.



Preparar esdeveniments culturals, socials o d’altres àmbits acaben aportant a la col·lectivitat, et fan créixer i molt a nivell personal. Aporten aprenentatge i maduresa, et revitalitzen i fan pujar els nivells d’adrenalina dedicada a recordar-te que tot surt bé si li poses ganes i confies en tu mateix. La parrafada feta és, tan sols, per explicar-vos que estic treballant en diversos projectes culturals molt interessants i de descoberta de nous valors. Sí, hi ha una part del jovent que val i té moltes habilitats i futur. 

Dels dos principals projectes que tinc ara sota la meva tutela, un és un cicle musical amb un nexe en comú: la dona. L’altre és molt més personal i aquest dissabte he tancat un detall important, la data de la seva celebració (divendres 24 de novembre). Us puc avançar, només, que serà una acció cultural d’envergadura i que implica a diversos artistes. 

Tornant a l’inici del post, sóc plenament convençut que posant vida als anys (i als dies perquè tot això és massa efímer per pensar a més llarg termini) se’n sortim millor del tràngol de transitar per aquest món. Us aniré donant detalls. 

Comparteixo amb vosaltres la peça musical que escoltava mentre redactava aquest escrit. El videoclip és... exquisit. La foto del post és de Kevin Dowd.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS