AVANCEM EN EL PROJECTE DE PAKISTAN

Em comenten que el projecte que impulsa la Fundació AGAH del Pakistan per a construir un Hospital Clínic i Àrea Bàsica de Salut a la comarca de Haria, una de les més afectades per les pluges torrencials del 2010 que van deixar mig país inundat, milers de morts i milions de persones sense casa ni aliments, comença a avançar.
Ja us vaig comentar que el Grup de Comunicació Avanti participa activament en aquest projecte en l'àmbit de la seva difusió. 

Com a gerent de l'empresa vaig signar fa pocs mesos un conveni amb la Fundació AGAH per oferir gratuïtament tots els serveis de premsa i comunicació, organització d'esdeveniments i campanyes de recollida de fons i altres tasques amb l'objectiu d'aconseguir l'objectiu. No hem de permetre, com passa sovint, que es parli de les desgràcies uns quants dies i quedin en l'oblit col·lectiu més tard. Aquestes persones no s'ho mereixen.  

Amb els equipaments sanitaris que es volen construir es donarà cobertura hospitalària a més de 250.000 persones de les dotze poblacions de la comarca afectada. El projecte proposa construir un equipament amb deu llits per l'atenció urgent de pacients, dependències per als metges i especialitats, farmàcia, laboratori, sales d'espera, serveis i altres espais destinats a magatzem. El centre també disposaria d'una ambulància i de connexió directa amb l'hospital més proper, el de Mandi Bahauddin, situat a trenta quilometres. El cost total de la construcció és de 250.000 euros que s'intentaran aconseguir mitjançant campanyes de recaptació de diners, activitats diverses i mitjançant subvencions.

Us aniré mantenint informats. La foto és del dia de la signatura del conveni amb el President de la Fundació AGAH, el Khalid Mahmood. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS