QUAN EL TREBALL SÓN EMOCIONS I LES EMOCIONS ESDEVENEN FEINA

Costa trobar bons anuncis televisius, dels que t'impacten i fan que els ulls se't clavin a la pantalla de la televisió. D'aquest en tinc molt bon record. És de la companyia aèria Air France i té com a element principal la senzillesa. Sense paraules i amb l'elegància del moviment es poden fer meravelles. Es demostra en un sol minut que dura aquest espot. 

El lema final ho diu tot: Hacemos del cielo el mejor lugar de la tierra. El disseny de l'anunci el va fer una companyia francesa tot i que el lema neix aquí i la idea bàsica de les imatges també. Després els francesos ens critiquen i ens diuen que no tenim bones idees o que tot ho fem amb trampes. Ja les fan aquestes coses. Però son bona gent. 


Un altre exemple del treball fet a casa. L'anunci de Galicia per la campanya turística del 2010. Amb el lema, tan senzill, de "Galicia, siéntela". Poques paraules per un anunci on no és ven altra cosa que no siguin sentiments que nota el cos i la ment en estat de repòs i calma. 


Dos clars casos d'una bona pluja d'idees (ara en diuen Think Tank) que poden sortir en equip o d'un sol cap. Perquè a vegades es pensa millor i en altres ocasions convé l'equip tot i que l'èxit rau en el fet que una sola persona sigui capaç de transmetre a tots els milers que captaran les essències.   

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS