AVIAT VINDRÀ LA PERLA DE L'ALGUER

Ara que s'apropa el bon temps, quan hagi deixat de ploure quedi clar, la Setmana Santa s'escorrerà veloç i tindrem l'estiu a la cantonada. I vindrà la festa major de Tarragona, la meva estimada Santa Tecla, que enguany tindrà com a pregonera una bona amiga, la cantant algueresa Franca Masu.
A ella la vaig conèixer en un concert de Tarragona gràcies al meu amic Anton que ja era un seguidor constant d'ella. La varem anomenar La Perla de l'Alguer i més tard la varem conèixer, i escoltar cantant, a Sardenya. Li varem dur unes fotos que li havíem fet a Tarragona i tot havent sopat va arribar aquest regal anomenat concert en un espai petit de la ciutat d'aquesta illa italiana on encara es parla el català.
Que enguany vingui a fer el pregó és molt important perquè és una convidada de primera, atès que l'Alguer i Tarragona són ciutats agermanades i que enguany es compleix el quarantè aniversari de l'agermanament, i sobretot perquè retrobar-se amb ella serà tot un plaer. Ja fa unes setmanes que és de gira per Catalunya però el proper mes d'agost farà la seva estada a Tarragona.
La franca té una veu prodigiosa i una elegància sobre l'escenari que he vist molt poques vegades. Poder parlar amb ella, veure-la somriure i saber que està bé em serà suficient. Si a sobre ens canta ja tindrem el regal del cel. Ens veiem aviat Franca. Aquesta cançó que us poso té molta significació personal.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS