21 de març 2012

Ara que s'apropa el bon temps, quan hagi deixat de ploure quedi clar, la Setmana Santa s'escorrerà veloç i tindrem l'estiu a la cantonada. I vindrà la festa major de Tarragona, la meva estimada Santa Tecla, que enguany tindrà com a pregonera una bona amiga, la cantant algueresa Franca Masu.
A ella la vaig conèixer en un concert de Tarragona gràcies al meu amic Anton que ja era un seguidor constant d'ella. La varem anomenar La Perla de l'Alguer i més tard la varem conèixer, i escoltar cantant, a Sardenya. Li varem dur unes fotos que li havíem fet a Tarragona i tot havent sopat va arribar aquest regal anomenat concert en un espai petit de la ciutat d'aquesta illa italiana on encara es parla el català.
Que enguany vingui a fer el pregó és molt important perquè és una convidada de primera, atès que l'Alguer i Tarragona són ciutats agermanades i que enguany es compleix el quarantè aniversari de l'agermanament, i sobretot perquè retrobar-se amb ella serà tot un plaer. Ja fa unes setmanes que és de gira per Catalunya però el proper mes d'agost farà la seva estada a Tarragona.
La franca té una veu prodigiosa i una elegància sobre l'escenari que he vist molt poques vegades. Poder parlar amb ella, veure-la somriure i saber que està bé em serà suficient. Si a sobre ens canta ja tindrem el regal del cel. Ens veiem aviat Franca. Aquesta cançó que us poso té molta significació personal.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -