I TOT BEN CERT

La taula plena de llibres disposats a viatjar d'una casa a l'altre, conscients de la bona lectura que rebran, ansiosos de ser tendrament devorats. Plats nets acabats de rentar després d'un dinar, senzill, exquisit i amb complicitats. Cigarretes apagades al cendrer i dues companyes seves cremant plàcidament als llavis dels dos que parlen, es busquen les mirades, intercanvien tímidament carícies a les mans resseguint-les amb els dits i es senten diferents, atesos i plens.
Una pel·lícula i un concert de reserva en una bossa adormida contra la paret del menjador, un disc pendent de ser escoltat per girar pel món, telèfons dispersats a tots els racons i l'esperança que no sonin, un nen corrent amunt i avall de la casa preparat per jugar a tot.
La sinceritat esdevinguda, les pors reconegudes i lògiques, el contacte sense tàctica ni estratègia, la innocència de ser-hi sense pretensions ni objectius previs. El retorn ple de presses per no accelerar res, per dosificar les emocions. I les abraçades del comiat momentani, una petita pausa que toca i que s'omple de tendresa i més calma. Una sensació estranya a la panxa  i el cor bategant amb una intensitat indescriptible. Un T'estimo i un jo també.  I tot ben cert.



Lletra de la cançó "La sua figura" (su figura) escrita per Franco Battiato i cantada per la gran Giuni Russo.
El verano se desvanece en silencio. Hojas de oro goteando. Abro mis brazos a su declive cansado. Deja tu luz en mí. Las estrellas fugaces cruzan los pensamientos y quiero que se caigan.  Ponme en tu corazón como una señal. Me haces falta.

Sabes que el sufrimiento no se cura si no es con la presencia de su figura. Bésame con la boca del amor. Recógeme de la tierra como una flor. Como un niño cansado quiero ahora reposar y dejarte mi vida a ti.
Tú me conoces, no puedes dudar. Un millar de preocupaciones se han ido. Quédate aquí a mi lado rozándome la mano. Dejo mi vida en ti. Sabes que el sufrimiento no se cura si no es con la presencia de tu figura.
Música silenciosa es la aurora. Soledad que restaura y enamora. Como un niño cansado quiero ahora reposar y te dejo mi vida a ti. Y busco la esencia de mi presencia, de tu figura.

Comentaris

Anna Santos ha dit…
Molt bona cançó
Oscar Ramírez ha dit…
Giuni Russo, una gran veu sicliana i una cançó de les millors de Battiato.
Anna Santos ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS